Ervaringen

Wat zeggen anderen over mijn begeleiding? 

Lees hier over de ervaringen van anderen met mijn begeleiding.

Lotte van Lith/Eigenaar Lot of Complexity

 

Anke is in mijn ogen een bijzonder fijngevoelig, humorvol en integer persoon. Ze is innemend zelfbewust, oprecht geïnteresseerd in haar medemens en natuurlijke leefomgeving en begrijpt anderen zowel vanuit het hart als met doortastend verstand. Met andere woorden, ze kent precies die kwaliteiten die een prettige en kundige begeleider behoeft! Anke en ik delen een ontwikkelgerichte, positief-stimulerende kijk op psychologische groeipijnen en groeikansen. We zijn daar diep enthousiast over, vanuit doorleefde levenservaringen en daarmee gevormde levenshouding. Anke biedt deze benadering op een voor haar karakteristieke wijze aan, met een slim en sensitief oog voor de natuur als bron van inspiratie en spiegeling en een begrip van begaafdheid dat van wijsheid getuigt. Dit zal mensen met wie ze zal samenwerken inspireren om zich trouw aan hun groeiproces te ontwikkelen, op meerdere lagen van hun mens-zijn. Anke is een pracht mens om mee samen te werken!”

Frietzen Grünbauer-Felius, Oprichter/Eigenaar ‘VrijHoog en TrainerNovilo

 

Anke, ik ben plaatsvervangend trots dat je het hebt volbracht! Je bent een hobbelig pad gegaan en ik heb bewondering voor je volharding. Met jouw enthousiasme, je ervaringsdeskundigheid, je openheid en sterk reflectief vermogen heb ik alle vertrouwen in jou als professioneel talentbegeleider. Het grote avontuur van je eigen praktijk ben je gestart! Ik wens je heel veel voldoening, succes en nog meer leren.

Mirjam Floor, Onderwijsadviseur (Hoog)begaafdheid bij ‘Driestar educatief’

 

Ik heb Anke leren kennen als een integer en invoelend persoon. Zij voelt zich betrokken bij het welzijn van mensen en hun omgeving (de natuur). Anke kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen op het juiste moment.
Anke kent haar eigen sterke en minder sterke punten. Wat ik sterk vind is dat ze als de situatie erom vraagt ze haar minder sterke kant op een krachtige wijze weet in te zetten.

Reacties gesloten.