Hoe werkt mijn begeleiding?

Mijn begeleiding gaat verder dan hoogbegaafdencoaching in het hier en nu. Ik stel mijn theoretische kennis over hoogbegaafdheid graag op een praktisch uitvoerbare manier ter beschikking in het Nederlands of in Limburgs dialect. Mijn achtergrond als natuurgids maakt het mogelijk om je te begeleiden met wandelcoaching in de natuur.
Ik kijk naar je met een mild oog, maar spoor je ook aan om in actie te komen en je toekomst vorm te geven zoals die beter bij je past. Jij staat hiervoor open, want je ziet in dat er iets moet veranderen en je wilt ontdekken wat. Ik help je met het afstoffen van die extra grote toolbox waarmee je als creatief begaafde van welke leeftijd dan ook bent uitgerust.
Graag vier ik jouw positieve onaangepastheid met je. Zo heeft Dabrowski dat benoemd in zijn Theorie van Positieve Desintegratie. Zijn gedachtegoed over persoonlijke ontwikkeling is verweven in mijn begeleiding. Zo ga je steeds meer het pad bewandelen dat bij jou past. En soms leg je zelf een heel nieuw pad aan!
In mijn begeleiding put ik uit een grote bron van empathie en respect. Vanuit altruïsme kijk ik met je mee naar de wereld om je heen. Soms reageer ik daar stellig en ongecensureerd op, maar ik veroordeel nooit of te nimmer iemand persoonlijk. Jou ook niet. Je hebt nou eenmaal bepaalde karaktertrekken die jou samen vertegenwoordigen.
Bij jouw creatief begaafde persoonlijkheid past een bepaalde vorm van begeleiden. Dat kan binnen zijn met een kopje thee, al wandelend of zittend in de prachtige Limburgse natuur, alleen of in groepsvorm. Op deze manier ontstaat er voor jou een traject op maat, gebaseerd op oprechte verbinding.
Om nader kennis te maken en samen te bekijken of en wat voor begeleiding bij jou past, vul je onderstaand contactformulier in. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Dit gesprek van circa twintig minuten is geheel gratis. App je liever even of wil je gelijk een afspraak inplannen? Laat het me weten en VerAnkerJe!

Reacties gesloten.