Wat doe ik voor jou?

Ben jij creatief begaafd? VerAnkerJe is er dan helemaal voor jou! Ik ben opgeleid als Talentbegeleider, gespecialiseerd in de metacognitie en begrepen emoties en begeleid jou graag met het optimaal benutten en doorleven van jouw prachtige gave.

Mijn verbindende begeleiding vindt plaats op basis van mijn uitgebreide kennis van en ervaring met hoogbegaafdheid, de humanistische ontwikkelingspsychologie van Kazimierz Dabrowski, oftewel zijn Theorie van Positieve Desintegratie (TPD), en mijn liefde voor de natuur.

Ik bied je heel graag een traject op maat op een manier die bij jou past, zoals binnen met een kopje thee of al wandelend in de Limburgse natuur. Je kunt bij mij individuele coaching, groepsbegeleiding en verdiepingscursussen combineren.

Om nader kennis te maken en samen te bekijken of en wat voor begeleiding bij jou past, vul je onderstaand contactformulier in. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug. Dit gesprek van circa twintig minuten is geheel gratis. App je liever even of wil je gelijk een afspraak inplannen? Laat het me weten en VerAnkerJe!

Contactformulier:

Reacties gesloten.