Individuele begeleiding

Zoek je naar je plek in deze wereld met al je creativiteit en intensiteit? Laten we samen jouw toekomst ontdekken zoals die je het beste past.

Zoek je naar je plek in deze wereld met al je creativiteit en intensiteit?

Als hoogbegaafde volwassene heb je vele creatieve ideeën, maar je ondervindt wellicht een maatschappelijke mismatch. Of je hebt pas op latere leeftijd ontdekt dat je begaafd bent en wilt graag op zelfonderzoek uit.

Als intens begaafde tiener of jongvolwassene ben je op innerlijke ontdekkingstocht en zoek je naar de plek in deze maatschappij waar jij jezelf graag ziet.

Als intens begaafd kind ondervind je misschien uitdagingen voor jezelf en in een omgeving die jou niet goed lijkt te passen. Je ouders willen zich optimaal inzetten door hun krachten zo goed mogelijk te bundelen met alle betrokkenen.

Juist als creatief en intens begaafde is het niet wenselijk dat de maatschappij met jou aan de haal gaat. En juist het zo krachtig mogelijk inzetten van je begaafdheid, op een manier die bij jou past, zorgt ervoor dat je beter in je vel gaat zitten.

Laten we samen jouw toekomst ontdekken zoals die je het beste past

In mijn levenscoaching ben ik voorzichtig, verzachtend en begripvol. Mijn coachingstraject is doorvoeld, betrokken, positief ontwrichtend en richtinggevend. Ik zet je aan tot actie, want anders verandert je situatie niet. Hierbij vormen zelfsturing en het onderzoeken van je eigen begaafdheid en overprikkelbaarheden een leidraad.

Graag zet ik mijn achtergrond als natuurgids en talentbegeleider voor je in. Waar nodig en relevant kunnen we mijn kennis over en inzicht in begaafdheid en Dabrowski’s gedachtegoed aan bod brengen in het traject. Dat doen we als deze inzichten jou op praktische wijze kunnen helpen met koerswijzigingen in je leven.

Je mag de natuur een veilige thuishaven laten zijn. Daarom is het mogelijk om het hele traject of bepaalde sessies al wandelend in de natuur te laten plaatsvinden. Er is geen vast aantal sessies.

Reacties gesloten.