Jong & Natuur

Doe je mee aan onze coachings- en peergroep in de natuur? Speciaal voor kinderen en jongeren.

Doe je mee aan onze coachings- en peergroep in de natuur?

De natuur biedt begaafde en sensitieve mensen alle ruimte voor hun intensiteit en creativiteit. In de natuur heeft alles een functie. Alle planten en dieren hebben er hun plekje en voelen aan wat goed voor hen is en wat niet. En als een boom door de bliksem is beschadigd, groeit hij toch trots door.

Begaafde kinderen en jongeren hebben deze overprikkelbaarheden ook. En ze zijn er met een reden. Jong & Natuur coachings- en peergroep van VerAnkerJe leert intense kinderen en jongeren dat ze hun overprikkelbaarheden volop mogen gebruiken en voelen. Dit versterkt hun metacognitie. Emoties die heftig zijn, zijn er niet zomaar.

Speciaal voor kinderen en jongeren

Verhalen over begaafdheid, de natuur en haar pracht, lekker wandelen, heerlijk ravotten, lastige vragen stellen, lekker kletsen met ontwikkelingsgelijken: het kan allemaal bij de Jong & Natuur coachings- en peergroep.

De natuur is een heel andere leerschool dan de drukke, schoolse omgeving. We zijn hier bij elkaar op een gezonde, gezellige en intense manier met een vleugje educatie, waarbij de natuur een spiegel voor de ziel vormt.

Praktische informatie

We ontmoeten elkaar aan de Mevrouw van de Meijstraat 23 te Geulle. Daarna gaan we op pad. Kinderen die moeilijk, niet of maar kort kunnen lopen, bijvoorbeeld vanwege een lage spierspanning, zijn ook van harte welkom. Ik kan hier rekening mee houden.

Deelname aan Jong & Natuur kost € 25,00 excl. 21% BTW per keer. De data zijn in overleg. Je ontvangt bij interesse een datumprikker met de eerstvolgende data. Na aanmelding ontvang je een mail ter bevestiging en reken ik op je komst. Het gaat steeds door bij minimaal 4 deelnemers.

Geef me via onderstaand formulier je interesse in Jong & Natuur door. Je blijft dan op de hoogte van nieuwe data. Laat ook weten of er specifieke zaken zijn waarmee ik rekening moet houden.

CONTACTFORMULIER

Reacties gesloten.