Links

Green Writing : Green Writing voorziet ondernemers en onderzoekers met oog voor mens en natuur van krachtige teksten, vertalingen en social media om de zichtbaarheid van hun duurzame producten, diensten en kennis te vergroten. Dr. Alice K. Burridge van Green Writing heeft bijgedragen aan de websiteteksten, SEO en menustructuur van VerAnkerJe.
Haviq : In de regio Zuid-Holland zuid ontbrak een overkoepelende, bovenschoolse, voorziening met een aanbod specifiek voor leerlingen met een (zeer) begaafd intelligentieprofiel. Stichting Hart voor IQ (Haviq) is hét expertisecentrum HB van de regio; alles onder één dak!.
IHBV : Het Instituut Hoogbegaafde Volwassenen is een kennis-, project- en netwerkorganisatie die het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen wil verbeteren.
Lotte van Lith : De blogs en vlogs van Lotte van Lith laten mij versteld staan, vormen een prachtige spiegeling en zijn een verrijking.
Manage to Lead : Coaching, Monitoring en Training: een link vanuit collegialiteit.
Marc Bogman : Marc Bogman Photography verzorgde het beeldmateriaal van VerAnkerJe. Ook bouwde Marc Bogman de website.
Stichting Hoogbegaafd! : Stichting Hoogbegaafd! verbindt, informeert en onderzoekt (ouders en begeleiders van) hoogbegaafden van alle leeftijden en achtergronden. Dat doet deze stichting met bijeenkomsten, een online community en het schrijven van artikelen. In samenwerking met Stichting Hoogbegaafd! organiseer ik laagdrempelige Hoogbegaafd! Samen Zijn bijeenkomsten in Zuid-Limburg.
Third Factor : Dit is voor mij een zeer inspirerend online magazine.

Reacties gesloten.