Links

Aan de volgende personen en organisaties ontleent VerAnkerJe samenwerkingen, opleidingen of inspiratie.:

Third Factor: Dit is voor mij een zeer inspirerend online magazine.

Lotte van Lith: De blogs en vlogs van Lotte van Lith laten mij versteld staan, vormen een prachtige spiegeling en zijn een verrijking.

Stichting Hoogbegaafd!: Stichting Hoogbegaafd! verbindt, informeert en onderzoekt (ouders en begeleiders van) hoogbegaafden van alle leeftijden en achtergronden. Dat doet deze stichting met bijeenkomsten, een online community en het schrijven van artikelen. In samenwerking met Stichting Hoogbegaafd! organiseer ik laagdrempelige Hoogbegaafd! Samen Zijn bijeenkomsten in Zuid-Limburg.

Brasserie Bie de groeve: Dit is de prachtige locatie in Meerssen waar mijn maandelijkse Hoogbegaafd! Samen Zijn bijeenkomsten plaatsvinden. Hier mag hoogbegaafdheid gevierd worden.

Bibliotheek Meerssen: In deze bibliotheek ben je twee keer per maand welkom op mijn inloopspreekuur om nader kennis te maken met VerAnkerJe.

Green Writing: Green Writing voorziet ondernemers en onderzoekers met oog voor mens en natuur van krachtige teksten, vertalingen en social media om de zichtbaarheid van hun duurzame producten, diensten en kennis te vergroten. Dr. Alice K. Burridge van Green Writing heeft bijgedragen aan de websiteteksten, SEO en menustructuur van VerAnkerJe.

Marc Bogman: Marc Bogman Photography verzorgde het beeldmateriaal van VerAnkerJe. Ook bouwde Marc Bogman de website.

IHBV: Het Instituut Hoogbegaafde Volwassenen is een kennis-, project- en netwerkorganisatie die het leefklimaat van hoogbegaafde volwassenen wil verbeteren.

Novilo: Bij Novilo volgde ik mijn opleiding tot talentbegeleider. Je kunt hier bovendien een groot aanbod aan kenniscolleges vinden over hoogbegaafdheid. Ouders van hoogbegaafde kinderen kunnen hier meer kennis en inzicht krijgen.

Mensa Nederland: Dit is de oudste vereniging in Nederland voor mensen met een hoge algemene intelligentie. Een score in de hoogste 2% van een IQ-test is een voorwaarde voor je lidmaatschap. Niet iedere hoogbegaafde zal goed scoren op de testen en talenten kunnen zich op vele andere manieren manifesteren. Enerzijds kan een test meer helderheid geven, anderzijds meer onduidelijkheid scheppen.

Manage to Lead, Coaching, Monitoring en Training: een link vanuit collegialiteit

Reacties gesloten.